Ga naar de inhoud

Gratis verzending vanaf € 35,00 | Verzending binnen 2 werkdagen | Handgemaakt met liefde

0

Winkelwagen

Blog

Nieuw: geboortebloem oorbellen (+winactie!)

Een van de populairste productcategorieën van Fiesta Jewellery is uitgebreid. Nieuw in de webshop: geboortebloem oorbellen in goud en zilver. Je kunt jouw geboortebloem nu niet alleen als ketting meedragen, maar ook als oorbellen. Hoe leuk is dat?   Om deze uitbreiding én de samenwerking met Happlify te vieren, hebben we samen met Happlify een toffe winactie opgezet.    Wat kun je winnen? Wij geven 2x een paar geboortebloem oorbellen naar keuze weg. Meedoen is simpel – ga naar de winactie op Happlify en vul je gegevens in. That’s it!    Winactie voorwaarden deze winactie loopt t/m 23 juli 2024 iedereen mag meedoen aan de winactie hoe werkt het? Vul het formulier in, krijg de Happlify en Fiesta Jewellery nieuwsbrief en je maakt kans op de prijs door mee te doen begrijp je en ga je ermee akkoord dat je de  Happlify en Fiesta Jewellery nieuwsbrief ontvangt. Je belooft daarom bij deze geen spam melding te maken, want je kan uitschrijven wanneer je dat wilt. Maak je toch een spam melding, dan sluiten we je voortaan uit van deelname aan onze winacties na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Lees meer »
Blog

Een moment voor jezelf deze zomer? Dit zijn onze 4 tips

Of je nu weggaat of lekker thuis blijft, vakantie is bedoeld om te ontspannen en los te komen van de drukte van ons dagelijks leven. Toch is het niet altijd zo eenvoudig om de hectiek van je af te zetten. Daarom schreven wij deze blog om jou te helpen voldoende tijd voor jezelf te maken. Niets wat je nog niet eerder hebt gehoord, maar wel een fijn lijstje ter inspiratie! Tip 1 – zoek de natuur op Ik denk niet dat deze tip veel extra uitleg nodig heeft, het ontspannende effect van de natuur is al heel lang bewezen. Denk eens aan een picknick in het bos of op het strand, maak een lange wandeling of – afhankelijk van je vakantiebestemming – ga de bergen in. Maak je hoofd leeg en geniet van het uitzicht.  Tip 2 – verwen jezelf met een spa-dagje Niets zo ontspannend als een spa-dag, toch? Verwen jezelf thuis met een masker, (voeten)bad en een goede serie op Netflix (bonuspunten als je iemand kunt strikken voor een fijne massage) of maak er een dagje uit van en zoek een spa op.  Tip 3 – pak die hobby op waar je normaal geen tijd voor maakt Het is niet voor niets je hobby, toch? Soms kom je door alle verplichtingen alleen niet aan toe. Dit is het moment om dat ene gerecht te maken, dat nieuwe boek te lezen of je tekenpotloden weer af te stoffen.  Tip 4 – ontdek iets nieuws Als je op vakantie gaat is deze misschien wat meer voor de hand liggend dan wanneer je thuis blijft in je vakantie, maar neem de tijd om iets nieuws te ontdekken. Of dat nu een schattig Frans dorpje is, of het museum bij jou in de buurt waar je nog nooit geweest bent: nieuwe indrukken houden ons scherp.  Zoals beloofd: geen lijstje met tips die je nog nooit eerder hebt gelezen, maar hopelijk inspireren de tips je wel om deze zomer af en toe een momentje voor jezelf te pakken. Je verdient het!

Lees meer »
Blog

Ontdek de geboortesteen van juni: donkere amethist

Ben jij geboren in de maand juni? Dan is de prachtige donkere amethist jouw geboortesteen. Lees hier meer over de betekenis en werking van deze diep paarse steen.   Betekenis en werking Donkere amethist staat bekend als de steen van spiritualiteit en ontspanning. De intense paarse kleur wordt vaak geassocieerd met luxe en wijsheid, en de steen staat symbool voor balans en bescherming. De ontspannende werking van donkere amethist zorgt ervoor dat je je gedachten op een rijtje kunt zetten en stimuleert zo innerlijke rust. Als jij weleens ligt te piekeren in bed waardoor je moeilijk in slaap komt, kan donkere amethist daar ondersteuning in bieden. Daarnaast kan de steen helpen bij het verminderen van stress en angst, waardoor je meer innerlijke vrede kunt ervaren   Sieraden met donkere amethist Dankzij de prachtige diepe paarse kleur en de betekenis die deze edelsteen draagt, is donkere amethist een populaire keuze voor sieraden. Bij Fiesta Jewellery komt donkere amethist onder meer terug in onze geboortesteen collectie. Wij hebben gebruikgemaakt van een zirkonia-steen die geïnspireerd is op de diepe kleur van donkere amethist. Of je nu kiest voor een geboortesteenketting of een paar subtiele geboortesteen oorbellen, met donkere amethist zit je altijd goed.   De perfecte keuze Donkere amethist is niet alleen een mooi cadeau voor jezelf, maar ook een betekenisvol geschenk voor iemand die in juni geboren is. Deze edelsteen is een dagelijkse herinnering aan balans en innerlijke rust, iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken in ons drukke leven.   Herken jij jezelf in de betekenis van donkere amethist of kun je juist wel wat extra rust en balans gebruiken? Dan is een sieraad met deze geboortesteen een mooie manier om hier dagelijks aan herinnerd te worden.

Lees meer »
Ketting van goldplated stainless steel met geboortebloem hanger
Blog

Dít betekent jouw geboortebloem!

Jouw eigen sterrenbeeld, dat ken je vast wel. Maar er zijn nog meer symbolen gekoppeld aan jouw geboortedatum. Ken je bijvoorbeeld jouw geboortebloem al? Aan iedere maand is een eigen geboortebloem gekoppeld.  Geschiedenis van de geboortebloem Het verhaal gaat dat de traditie van geboortebloemen terugleidt naar de Romeinse tijd, waar bloemen geofferd werden aan de goden. Omdat elke bloem op een eigen moment in bloei staat, werd na verloop van tijd aan elke maand een eigen bloem gekoppeld. Wat is mijn geboortebloem? Elke maand heeft dus een eigen geboortebloem, en aan deze bloemen wordt ook een betekenis toegeschreven. Lees hieronder wat jouw geboortebloem is en welke betekenis hierbij hoort. Januari De geboortebloem van januari is het sneeuwklokje. Deze bloem staat symbool voor hoop en vernieuwing. Februari De geboortebloem van februari is de iris. Deze bloem staat symbool voor wijsheid en moed. Maart De geboortebloem van maart is de narcis. Deze bloem staat symbool voor vernieuwing en zelfliefde. April De geboortebloem van april is het madeliefje. Deze bloem staat symbool voor geduld en puurheid. Mei De geboortebloem van mei is de meidoorn. Deze bloem staat symbool voor hoop en bescherming. Juni De geboortebloem van juni is de roos. Deze bloem staat symbool voor liefde en vreugde. Juli De geboortebloem van juli is de waterlelie. Deze bloem staat symbool voor schoonheid en zuiverheid. Augustus De geboortebloem van augustus is de klaproos. Deze bloem staat symbool voor troost en herinnering. September De geboortebloem van september is de dagbloem. Deze bloem staat symbool voor wijsheid en vertrouwen. Oktober De geboortebloem van oktober is de cosmea. Deze bloem staat symbool voor orde en vrede. November De geboortebloem van november is de chrysant. Deze bloem staat symbool voor geluk en gezondheid. December De geboortebloem van december is de hulst. Deze bloem staat symbool voor liefde en vertrouwen. Herken jij jezelf in de betekenis van jouw bloem of kun je juist wel een vleugje extra van de betekenis gebruiken? Dan is een geboortebloem ketting een mooie manier om hier aan herinnerd te worden.

Lees meer »
Blog

Ontdek de geboortesteen van mei: smaragd

Ben jij geboren in de maand mei? Dan is de prachtige smaragd jouw geboortesteen. Lees hier meer over de betekenis en werking van deze diepgroene steen. Betekenis smaragd Smaragd staat vanwege de diepgroene kleur bekend als de steen van de lente. De groene steen staat symbool voor groei en een nieuw begin, net zoals veel bomen en planten in het voorjaar weer groen worden. Daarom past smaragd perfect bij de maand mei. Doordat de steen al eeuwenlang erg populair is bij koningen en andere edellieden, wordt de steen ook geassocieerd met macht.  Werking van de edelsteen Naast de symbolische betekenis staat de edelsteen ook bekend om zijn werking. Smaragd zorgt voor meer tevredenheid en geeft plezier. Daarnaast is het de perfecte steen als jij op zoek bent naar meer zelfontwikkeling: smaragd helpt je hierbij door je meer zelfinzicht te geven en ontwikkeling te bevorderen.  Sieraden met smaragd Door de prachtige kleur van deze edelsteen en de betekenis die de steen al eeuwenlang meedraagt, is smaragd een populaire edelsteen om te gebruiken in sieraden. Bij Fiesta Jewellery komt de smaragd terug in onze geboortesteen collectie. Wij hebben gebruikgemaakt van een zirkonia steen geïnspireerd op de prachtige, diepgroene kleur van smaragd. Even mooi, maar wel betaalbaar! Of je nu kiest voor een geboortesteen ketting of een paar geboortesteen oorbellen en of je nu meer van zilver of van goud houdt, op deze manier draag je altijd een betekenisvol sieraad!

Lees meer »
Blog

Dít zegt jouw sterrenbeeld over jou

Hoewel het geen exacte wetenschap is, geloven veel mensen dat hun sterrenbeeld invloed heeft op wie zij zijn. Dat is niet alleen leuk om te lezen, maar kan soms ook meer inzicht geven in wat je doet en waarom, en handvatten bieden om hiermee om te gaan. Zoek snel jouw sterrenbeeld op om te lezen wat jouw sterrenbeeld zegt over jou!   Ram – 21 maart tot en met 20 april Jouw sterke kanten: je bent avontuurlijk, zelfverzekerd en zit vol energie. Jouw aandachtspunt: let op dat jouw zelfverzekerdheid niet doorslaat in overmoedigheid.   Stier – 21 april tot en met 21 mei Jouw sterke kanten: jij bent betrouwbaar, geduldig en niet van de wijs te brengen. Jouw aandachtspunt: durf ook eens los te laten en je over te geven aan wat er dan gebeurt.   Tweelingen – 22 mei tot en met 21 juni Jouw sterke kanten: jij bent intelligent, nieuwsgierig en sociaal. Jouw aandachtspunt: zorg ervoor dat je niet te snel afgeleid raakt.   Kreeft – 22 juni tot en met 23 juli Jouw sterke kanten: jij bent zelfstandig, emotioneel en flexibel. Jouw aandachtspunt: houd er rekening mee dat het soms nodig is om aanwijzingen op te volgen.   Leeuw – 24 juli tot en met 23 augustus Jouw sterke kanten: jij bent ambitieus, gul en zit vol goede ideeën. Jouw aandachtspunt: doe soms eens een stapje terug en geef een ander ook een kans.   Maagd – 24 augustus tot en met 23 september Jouw sterke kanten: jij bent bescheiden, nauwkeurig en ijverig Jouw aandachtspunt: waak ervoor dat jouw nauwkeurigheid omslaat in extreem perfectionisme.   Weegschaal – 24 september tot en met 23 oktober Jouw sterke kanten: jij bent sociaal, vredelievend en idealistisch. Jouw aandachtspunt: durf vertrouwen in jezelf te hebben.   Schorpioen – 24 oktober tot en met 22 november Jouw sterke kanten: jij bent vastberaden, sterk en gepassioneerd. Jouw aandachtspunt: zorg ervoor dat jouw vastberadenheid niet doorslaat in koppigheid.   Boogschutter – 23 november tot en met 21 december Jouw sterke kanten: jij bent eerlijk, optimistisch en niet snel ontdaan. Jouw aandachtspunt: let op dat jouw optimisme niet doorslaat in zorgeloosheid.   Steenbok – 22 december tot en met 20 januari Jouw sterke kanten: jij bent verstandig, geduldig en doordacht. Jouw aandachtspunt: probeer uit te gaan van het goede, en minder te focussen op het negatieve.   Waterman – 21 januari tot en met 18 februari Jouw sterke kanten: jij bent betrouwbaar, zelfstandig en vindingrijk. Jouw aandachtspunt: wees niet te eigenwijs, en luister ook eens naar anderen.   Vissen – 19 februari tot en met 20 maart Jouw sterke kanten: jij bent creatief, kalm en empathisch. Jouw aandachtspunt: geloof niet alles wat jou verteld wordt, maar blijf kritisch nadenken. En, herken jij je in de eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen? 

Lees meer »
0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop